Warning: Undefined variable $id in /home/houserad/nomeredno.com/help.php on line 12
Информация - НомерЕДНО - топ класацията на българските сайтове

Какво е NomerEDNO.com и как работи?

NomerEDNO.com е топ класация и директория, която работи на следния принцип - всеки сайт при регистрация получава уникален ID номер и специален линк от вида http://nomeredno.com/vote/ID

Всеки новорегистриран сайт поставя на произволно място на страниците си бутон, текстови линк или банер, който сочи към този линк. Колкото повече хора кликнат на линка - толкова повече гласове печели сайта. Колкото повече гласове има даден сайт - толкова той е по-нагоре в класацията. Колкото е по-нагоре в класацията - толкова повече хора отиват от класацията към него. По този начин посещаемостта и популярността на сайта се повишават. Всичко това се отчита чрез Входящи /Вх./ гласове и Изходящи /Изх./ посещения.

Класацията е месечна и статистиките се нулират всеки месец. Това гарантира коректност и равнопоставеност на сайтовете в различните категории. Така например един личен сайт може да не достигне първо място в общата класация, но в неговата категория да е на първо място и да стане победител за месеца.

Защо да участвам?

С участието си в NomerEDNO.com Вашият сайт получава по-добра индексация в Google, Bing, Yandex, Yahoo и др. търсачки, съответно повече посещения.

В Mрежата сайтове от типа на NomerEDNO.com се наричат трафик-генератори, защото нормално изходящите са повече от входящите хитове. Това се дължи на факта, че веднъж попаднал в класацията след гласуване потребителят разглежда повече от един сайт, а също така самата класация има собствени потребители.

NomerEDNO.com не носи отговорност относно съдържанието на сайтовете, които участват в класацията.

Как да обновя моят сайт?

За да направите промени по вашият сайт в класацията моля влезте в профила си с имейл и парола. Там ще намерите също линкове за гласуване и вашето ID.

За да генерирате линкове за гласуване въведете ID номера на вашият сайт и натиснете вземи линкове.

Няма такъв сайт в класацията!

Добавете безплатно вашият сайт в класацията-каталог на българските сайтове и привлечете трафик към него.Категории


✅ 160 сайта в класацията

Приятели: BGtop.net | HouseRadio.net | HouseRadio.UK

nomeredno.com, nomeredno com, хдпеиеахдлъдп, номередно.цом, ууулхдпеиеахдлъдп, ввв.номередно.цом, шшш.номередно.цом, хдпеиеахд ъдп, номередно цом